Tuinouderhoud

Incidenteel onderhoud
Het kan voorkomen dat uw tuin er om de een of andere reden wat minder goed bij ligt. U heeft bijvoorbeeld een heg of boom die gesnoeid moet worden, stormschade, het gras dat tijdens of na een vakantie hoognodig gemaaid moet worden of uw tuin staat vol met onkruid dat weggehaald moet worden. Deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren tijdens incidenteel onderhoud.

Een voor- en najaarsbeurt
Om optimaal van u tuin te kunnen genieten is het belangrijk dat uw tuin elk jaar ‘seizoen-klaar’ gemaakt wordt. Vaak doen wij dit tijdens een voor- en/of najaarsbeurt. Tijdens dit onderhoud zullen wij onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Snoeien, maaien, graskanten knippen, bladruimen, onkruid verwijderen en bemesten.

Uiteraard kunnen wij tijdens dit periodieke onderhoud ook andere gewenste tuinklussen voor u uitvoeren, zodat u tuin daarna weer helemaal klaar is voor het desbetreffende seizoen.

Luxe onderhoudscontract:

Ook voeren wij onderhoud uit op basis van een onderhoudscontract. Wij komen dan zo vaak als met u afgesproken bij u langs om uw tuin te onderhouden. Zo is het onder andere mogelijk dat u met ons afspreekt dat wij elke week of om de week het gras bij u komen maaien, dat wij de borders onderhouden of dat wij al uw tuinonderhoud voor u uit handen nemen.

Het voordeel van een onderhoudscontract is dat wij ervoor zorgen dat uw tuin er altijd goed verzorgd bij ligt en u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Meer tijd dus om van u tuin te genieten!

Contact


Hans Barmentlo Hoveniers
Eemnesserweg 49
1271 LT Huizen

Btw nr: NL002198097B59

Tuin offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.